Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/barcelona-design.net/web/wp-settings.php on line 229 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/barcelona-design.net/web/wp-settings.php on line 231 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/barcelona-design.net/web/wp-settings.php on line 232 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/barcelona-design.net/web/wp-settings.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/barcelona-design.net/web/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/barcelona-design.net/web/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/barcelona-design.net/web/wp-includes/theme.php on line 507 Barcelona Design » Barcelona Design Hub

Barcelona Design Hub

imagen-5.jpg

El Disseny Hub Barcelona és un nou centre de l’Institut de Cultura de Barcelona dedicat a promoure el coneixement, la comprensió i el bon ús del món del disseny. Un espai que vol esdevenir quelcom més enllà d’un museu o una institució que promogui els diferents àmbits d’aquesta disciplina. És tot plegat alhora i molt més.
  

Publica un Comentario

Debes registrarte para poder publicar.